Новости

Adria Finance HUB и ЕУРЕМ МК на 28 Февруари 2020 организира работилница - "Соларни системи ESCO-SUN" за пристап до финансии од расположливи извори на капитал, алтернативни инвеститори кои се присутни на пазарот во регионот и активни мерки за финансирање проекти.

ЕУРЕМ...

Семинарот кај учесниците ќе придонесе за постигнување компетенции на лидерски вештини и нивна практична примена за зголемување на моралот и продуктивноста во организацијата, како и можностите и границите во чии рамки треба да се управува со човечките ресурси.

Семинарот...

Дали зелената електрична енергија е навистина зелена?
Дали зелениот гас е навистина зелен?
Етиката на енергијата е неверојатно сложена - постои еден лесен начин што можете да го превземете за дефинитивно да ја трошите енергијата повеќе етички: користете помалку...

Сметководствените и финансиските анализи ќе ви помогнат вие и вашиот тим да ги управувате основните финансиски активности и да донесувате подобри, попрофитабилни одлуки.

Обуката може да се реализира како тим билидинг програма/интерна обука или менторска програма во...

1. Лидерски потенцијали и вештини (Team Communication & HR Management)
- ON-LINE менторство, интерни групи од Мај 2020
- STANDARD и PREMIUM членки 20% попуст

Семинарот Лидерски потенцијали и вештини има цел менаџерите и раководителите да ги подготви за...

Проценка на вашите инвестициски активности морате да ја направите според показателите на финансиските извештаи на вашето претпријатие. Во моментов се на располагање извонредно поволни извори на финансирање кои ќе бидат и уште помногубројни следните месеци за што Центарот за...

SGS програмата за SMART специјализација и Adria Finance HUB финансиската платформа на Комората на Мал бизнис изработуваат програми за реконструкција и модернизација на претпријатија од секторот угостителство и SPA туризам преку достапни финансиски инструменти и фондирани...

Германскиот Технички Клуб во Комората на Мал Бизнис иницира Групација за производство, продажба, одржување и монтажа на котли за резиденцијално и затоплување на административни и индустриски објекти наменети за домашниот и пазарите во земјите на Западен Балкан. Изработката на...

Ве повикуваме за пријавување учество во деловна делегација на Стопанската Комора на Мал Бизнис која се организира на иницијатива на Германскиот Технички Клуб во соработка со Германско-Грчката Индустриска Стопанска Комора (Deutch-Griechische Industri und Handelskammer) и...