Деловна делегација и учество на Thessaloniki International Fair Септември 2020

Ве повикуваме за пријавување учество во деловна делегација на Стопанската Комора на Мал Бизнис која се организира на иницијатива на Германскиот Технички Клуб во соработка со Германско-Грчката Индустриска Стопанска Комора (Deutch-Griechische Industri und Handelskammer) и Adriatic Business HUB. Целта на деловната делегација е остварување конкретни деловни контакти и договори за деловна соработка со представници на Германското и Грчкото стопанство за конкретни предлог проекти и бизнис концепти.

GERMANY HONORED COUNTRY

Германија ќе биде почесна земја на настанот, а при подготовките за учество на Германски претставници има огромен интерес, со што се потенцира довербата на најголемата европска економија учесник на претстојниот Саем.
Националниот германски павиљон е целосно пополнет и ќе биде домаќин на 63 бизниси и агенции, привлече учесници од најголемите сектори на германската економија, како што се автомобилската индустрија, енергетиката, транспорт и логистиката, фармацевтската индустрија, агро-нутрицијата, ИТ-софтвер, воздушен транспорт, управување со отпад и заштита на животната средина, итн.

https://tif.helexpo.gr/en "Thessaloniki International Fair 2020" , 5-13 September 2020

Покрај тоа, во изложувачите ќе се вклучат важни тела што ја претставуваат германската економија, бизнис, образование и култура. B2B средбите помеѓу германските и грчките бизниси ќе имаат посебна позиција во програмата на саемот.

Повикани за учество се заинтересирани приватни компании, финансиски организации, јавни институции, локалната самоуправа и останати организации.

ПРИЈАВУВАЊЕ ДО 31 ЈУЛИ 2020 г.

Ве молиме да го пријавите Вашиот интерес за учество во деловната делегација со пополнување на формуларот даден на линкот http://www.sbch.org.mk/sites/default/files/Formular%20za%20prijavuvanje%... кој ќе го доставите на е-маил: info@sbch.org.mk Контакт тел. 070 223 686.

ПОВИК НА ЛИНК >>> http://www.sbch.org.mk/povici/%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B3%D0%B0%D1%86...