Новости

Центарот за Финансирање и Менторска Поддршка и Adria Finance HUB финансиската платформа на Комората на Мал бизнис за вашето претпријатие можат да изработат бизнис план за дигитализација, реконструирање со подготовка на целосна документација за апликација за финансирање од...

Сите заинтересирани компании заинтересирани за воспоставување деловна соработка со компании од Грција претставувани од Германско-Грчката Индустриска Стопанска Комора - партнерот на ЕУРЕМ МК во мрежата EUREM Consortium се повикуваат да пријават интерес за учество во...

BEYOND 4.0 е првата меѓународна платформа за Industry 4.0 во Југоисточна Европа, Медитеранот и регионот MENA (Middle East and North Africa)

Ве повикуваме за пријавување учество на BEYOND 4.0- дигитална технологија и иновации на иницијатива на SUSTAINABLE, GREEN &...

Change Leadership Group - Think Tank платформа во Комората на мал бизнис ги повикува членовите на неформалната група Climate Movement за учество на on-line предавање „Климатски Колапс„ на Extinction Rebellion и Think tank дискусија на тема „Climate Change is The New Normal„...

ENERGY SAVING 2020 е меѓународна конференција на ЕУРЕМ на која ЕУРЕМ МК ќе презентира два проекти:

WORKSHOP B
Renewables in Business

Toni Srbinoski
Alkaloid AD
Fulfill of cGxP (current GMP/GDP) requirements, increase
of the capacities,...

'Новата Нормалност" создаде потреба од лидери кои ќе ја постигнат трансформацијата во организациите кон воспоставување на новата 'business as usual' состојба. Лидерите можат да креираат нова визија, да ја наметнат, да го надминат отпорот кон промена и да го управуваат...

ЈАВНА ДЕБАТА - 25 Септември 2020, 10.30 часот, on-line ZooM
Учеството е ослободено од котизација за млади активисти на граѓански организации 18-29 години и за членки на Стопанска Комората на мал бизнис.

Panel I
New Normal Leadership

moderator:...

EUREM MK и Change Leadership Group - Think Tank платформа во Комората на мал бизнис на 28 Октомври 2020 г. од 17.30-19.30 часот реализираше on-line предавање „Потенцијал за приватни инвестиции наспроти зелени субвенции за енергетската транзиција и дигитализација„ и Think...

PREMIUM членките на Комората на Мал Бизнис кои имаат воспоставена деловна релација со компании и организации од Сојузна Република Германија се иницијатори и оснивачи на Германскиот Технички Клуб (ГТК). Се повикуваат компании и организации за вмрежување во Германскиот Технички...