Новости

На настанот ќе се презентира анализата и предлог проектни активности на Комората на мал бизнис по годишниот извештај на ЕУ Комисија
видео на линкот >>> https://www.youtube.com/watch?v=_U-Ya-3QKAQ

...

Дебатата „Дигитални Рурални Одржливи Проекти„ претставува заокружување на серијата think-thank дебати за дигитализација во индустријата и заедниците во организација на Change Leadership Group http://www.sbch....

ESCo-SUN е модел на финансирање зелени проекти и имплементација на техничка опрема и решенија за управување со енергијата и енергетската ефикасност.

Членките на Комората на мал бизнис имаат можност да аплицираат за бескаматни кредити во вредност до 15.000 ЕУР по...

TWIN GREEN & DIGITAL презентација на проектни концепти на Green Energy Day 2020 - годишен настан организиран од Комората за мал бизнис на 18 Декември 2020 г.

TWIN GREEN & DIGITAL
АГЕНДА:

1. „Приватни инвестиции наспроти зелените субвенции за...

On-line дебата - 29 Декември 2020

Change Leadership Group - Think Tank платформа во Комората на мал бизнис ги повикува членовите на Комората за учество на on-line дебата - "Лидерски потенцијали за социјално претприемништво" во вторник 29 Декември 2020 г. од 17.30 - 19....

SBCH wishes you and your loved ones happy holidays !

We wish these holidays to take us to a year that will be brighter, more hopeful and will bring positive changes.

Look forward, this new year, to our support for the transformation in the organizations towards...

Green Social Entrepreneurship Network е неформална мрежа на партнери на Комората на Мал Бизнис која ги поддржува проектите и имплементацијата на најдобрите практики за одржлив развој на зелената економија и социјалното претприемништво.

Green Social Entrepreneurship...

European Green Deal воспостави критериуми за поддршка на проекти за постигнување на нула зелени емисии до 2050 година, а преку IPA III и други фондови во Македонија за ко-финансирање на проекти за воведување на Енергетски Менаџмент Системи (EnMS) во големите компании и...

„Новата Нормалност" создаде потреба од лидери кои ќе ја постигнат трансформацијата во организациите кон воспоставување на новата 'business as usual' состојба. Комората на мал бизнис нуди менторска поддршка за лично брендирање на претставници на менаџерскиот тим со цел да ги...