Топлотни котли и топлотни системи - производство и инсталација

Германскиот Технички Клуб во Комората на Мал Бизнис иницира Групација за производство, продажба, одржување и монтажа на котли за резиденцијално и затоплување на административни и индустриски објекти наменети за домашниот и пазарите во земјите на Западен Балкан. Изработката на котлите во Македонија се организира во соработка со компаниите на Групацијата на металопреработувачи во Комората.

Повикуваме членки на Комората на Мал Бизнис да пријават интерес за B2B состанок со Германските компании. Доколку сакате да се сретнете со една или со повеќе фирми, Ве молиме контактирајте нѐ до 17.07.2020, за да може да Ви закажеме виртуелен состанок. Состаноците мора да се одржат најдоцна до 31 јули 2020 година.

Групација за производство, продажба, одржување и монтажа на котли и Здружението за енергетска ефикасност „ЕУРЕМ МК“ Ве повикуваат да присуствувате на претстојниот семинар за котли и пресметка на системи за греење со употреба на гориво од биомаса, кој ќе се организира на 25 Јули 2020 година. Повеќе на линкот >>>
https://www.sbch.org.mk/content/%D1%82%D0%BE%D0%BF%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D1%...

Повик за соработници за поддршка на производство, продажба, одржување и монтажа на котли и опрема за топлотни систами - заинтересирани приватни компании и останати организации и засегнати страни. Пријавување со пополнување на пријавата дадена на линкот >>> https://www.sbch.org.mk/povici/%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BA-%D0%B7%D0%...