ДЕЛОВНА ДЕЛЕГАЦИЈА И СТУДИСКА ПОСЕТА НА СОЛУН 13-14 СЕПТЕМВРИ 2019

Ве повикуваме за пријавување учество во деловна делегација на Стопанската Комора на Мал Бизнис која се организира на иницијатива на Германскиот Технички Клуб во соработка со Германско-Грчката Индустриска Стопанска Комора (Deutch-Griechische Industri und Handelskammer) и Adriatic Business HUB. Целта на деловната делегација е остварување конкретни деловни контакти и договори за деловна соработка со представници на Германското и Грчкото стопанство за конкретни предлог проекти и бизнис концепти.
Во програмата на посетата е планирана посета на Thessaloniki International Fair 2019 https://tif.helexpo.gr/en

ПОВИК НА ЛИНК >>>
http://www.sbch.org.mk/povici/%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B3%D0%B0%D1%86...