Новости

Smart Digitlization Cluster-от http://sbch.org.mk/platformi/smart-digitalization-cluster на 18 Мај 2023 год. ќе реализира посета на високотехнолошката компанија Костал Македонија во Охрид и ќе озвозможи...

Програмата за поддршка на конкурентност на преработувачката индустрија и општествена одговорност за 2023 година со буџет од 1.000.000,00 денари е објавена од Министерството за Економија.
На јавниот повик може да се пријават деловни субјекти кои се стекнале со сертификат...

Комората на Мал Бизнис ги повикува членките во CIT GLOBAL CLUB за учество на конференцијата Winning Financing Strategies во среда 21 Јуни 2023 год од 19.00 часот.
Дискусијата ќе опфати стратегии за стекнување различни видови финансирање, најдобри практики за финансиски...

Catalyst Network

Ве повикуваме да ја искористите поддршката од Catalyst Network на проектот за одржлив развој на компаниите CATALYST https://projectcatalyst.eu/ и во координација со Комората да иницирате проектни активности и...

Следете го проектот на сајтот >>> https://green-pathways.eu/

Европската Агенда за Зелен и Одржлив Развој ги поддржува компаниите кои инвестираат во технологии, дигитализација, материјали и вештини кои ја намалуваат...

Комората на Мал Бизнис ги повикува членките во CIT GLOBAL CLUB за учество на настанот БИЗНИС МОЖНОСТИ ВО САУДИСКА АРАБИЈА во четврток 28 септември 2023 год од 13.00 часот.
Г-дин Радомир Путник, експерт во областа ќе обезбеди длабински увид во бизнис опкружување на...

ПРИЈАВУВАЊЕ

КОНКУРС И ПРИЈАВУВАЊЕ на линк >>>
http://sbch.org.mk/povici/%D0%B5%D1%83%D1%80%D0%B5%D0%BC-%D0%...

Многу деловни субјекти и организации имаат потреба од вработени кои имаат соодветна обука и искуство во областа на сметководството за да може правилно да управуваат со дејноста и финансиските токови.

Понудената програма за обука овозможува на кандидатите да ги...

Комората на Мал Бизнис ги повикува членките во CIT GLOBAL CLUB за учество на настанот РАЗБИРАЊЕ НА КОРПОРАТИВНИОТ ДАНОК НА ОБЕДИНЕТИ АРАПСКИ ЕМИРАТИ во среда 11 октомври 2023 год од 7.00-8.00 часот наутро.
Претставниците на MI Capital Services, Dubai, UEA ќе го...