EU Info Centar во Европска Делегација, Годишен Прием 2018 на EUREM MK, 15 Декември 2018

Во EU Info Centar во Европската Делегација, се реализираше Годишен Прием 2018 на членките и соработници на EUREM MK и Комората на Мал Бизнис: организации, институции, компании со кои изминатите години се воспостави соработка и реализираа успешни проекти.

На приемот е планирано доделување на EUREM сертификатите на учесниците на 5-тата генерација 2017/2018 и промоција на учесниците на 6-тата генерација учесници на ЕУРЕМ обуката.

Здржението ЕУРЕМ МК е особено активно последните две години,со активно учество на 5 ЕУРЕМ Интернационални Конференции (Виена, Прага, Берлин, Љубљана, Прага) , досега во Македонија се сертифицирани 43 Европски Енергетски Менаџери. https://www.sbch.org.mk/povici/%D0%B5%D1%83%D1%80%D0%B5%D0%BC-%D0%BE%D0%...