САЈБЕР БЕЗБЕДНОСТ ВО РАБОТЕЊЕ, 10 Август 2021 г. , Тетово

На ден 10.08.2021 со почетокот во 11:00 часот се организира двочасовен настан за бизниси на тема : ,,САЈБЕР БЕЗБЕДНОСТ ВО РАБОТЕЊЕ"

Настанот е организиран од страна на Здружение Подготвеност за Европа од Скопје, во соработка со Здружение Институт за развој на заедницата од Тетово и Комората на Мал Бизнис од Скопје во рамки на проектот : ,,Поддршка за сајбер безбедност во микро и мали бизниси" поддржан од Амбасадата на САД во Македонија

Настанот ќе се одржи во просториите на ИРЗ - Тетово на ул. Маршал Тито бр. 96 (спроти зелениот пазар)

*Поради ограничен број на учесници, потребно е да го потврдите вашето присуство со пишување на Име, Презиме, Име на компанијата и телефонски број за контакт на следната е-маил адреса: cdi.ema2@gmail.com
или испратете SMS порака/ јавете се за формална потврда за учество на тел. 075-209-876 кај Маријана Аризанковска.

За повеќе информации:

Подготвеност за Европа
contact@re2020.org.mk
02 3123 601