Презентација на програма за третман на органски дрвенест отпад со ЕкоВита и StrawTherm, Неготино 21 Septemvri 2021

Ги покануваме сите заинтересирани на заедничка средба со Г-н Алфред Шулц – менаџер на Германската компанија StrawTherm www.strawtherm.com специјализирана за опрема за производство на топлинска и електрична енергија од селектиран органски дрвенест отпад.

Средбата ќе се одржи во салата на Собранието на Општина Неготино во вторник 21 Септември 2021 со почеток од 16.00 часот со поддршка и организација од невладината организација Еко Вита од Неготино членка на Мрежата на Зелено Социјално Претприемништво https://green-social-network.webflow.io/ при Комората на мал бизнис.

Сите заинтересирани кои што би биле во можност да учествуваат, нека се најават и контактираат претставник на НГО Еко Вита на тел. 070 684 036

Доколку ви се потребни дополнителни информации, Ве молиме контактирајте на следната емаил адреса: ekovita@hotmail.com