ОБУКА 2018 - Национална сертификација за Енергетски Менаџери

Национална сертификација за Енергетски Менаџери согласно ЕУ директива 2012/27/EU и Закон за Енергетска Ефикасност на РМ

EUROPEAN ENERGY MANAGER - Европски сертифицирана програма на Индустриската Комора на Нинберг

Меѓународно Сертифицирана обука за изработка на проекти за енергетска ефикасност и обновливи извори на енергија за ESCO и кредитни финансиски линии (проекти во Македонија и WB6 Западен Балкан)

Воведно предавање на 27 Јануари 2018 год. Пријавувањето и пополнувањето на групата е ВО ТЕК

-10% попуст за ESCO партнерите и PREMIUM членките во Комората на Мал Бизнис - за учество во предстојната обука EUREM 2018.

Пријавување и повеќе информации на линк http://www.sbch.org.mk/povici/%D0%BE%D0%B1%D1%83%D0%BA%D0%B0-2018-%D0%BD...