Инвестициски Анализи во Excel

Ве покануваме да го проследите вториот семинар за финансиски анализи во Excel со Г-н Владимир Матевски - раководител на „Центар за финансирање и менторска поддршка„ кој ќе се фокусира на анализа на економската ефикасност на проектите.

Семинарот е воедно дел од SGS 2019 програмата за изработка на одржливи проекти погодни за инвестирање преку Adriatic Business HUB. Програмата ќе им помогне на учесниците - претставници на деловниот и јавниот сектор кои имаат проектна идеја и документација за подготовка на проектен концепт соодветен за презентација пред заинтересираните инвеститори.

Семинарот е насловен „Финансирање Одржливи Проекти - Инвестициски Анализи во Excel„ ќе се реализира како еднодневна обука на 23 Март 2019 год. од 10.00 часот

пријавување и информации на линкот >>> https://www.sbch.org.mk/content/%D1%84%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%...