Деловна делегација и учество на Thessaloniki International Fair Септември 2021

Ве повикуваме за пријавување учество во деловна делегација на Стопанската Комора на Мал Бизнис која се организира во соработка со Германско-Грчката Индустриска Стопанска Комора (Deutch-Griechische Industri und Handelskammer) и Adriatic Business HUB. Целта на деловната делегација е учество на The Thessaloniki International Fair 2021 и остварување конкретни деловни контакти и договори за деловна соработка со представници на Германското и Грчкото стопанство за конкретни предлог проекти и бизнис концепти.

The Thessaloniki International Fair 2021

https://tif.helexpo.gr/en "Thessaloniki International Fair 2021" , 11-19 September 2021

Повикани за учество се заинтересирани приватни компании, финансиски организации, јавни институции, локалната самоуправа и останати организации.

ПРИЈАВУВАЊЕ ДО 30 JУНИ 2021 г.

Ве молиме да го пријавите Вашиот интерес за учество во деловната делегација со пополнување на формуларот даден на линкот https://www.sbch.org.mk/sites/default/files/Formular%20za%20prijavuvanje... кој ќе го доставите на е-маил: info@sbch.org.mk Контакт тел. 070 223 686.

Покана за учество - BEYOND 4.0 - 14-16 Октомври 2021

Ве повикуваме за пријавување учество на BEYOND 4.0- дигитална технологија и иновации на иницијатива на SUSTAINABLE, GREEN & SMART (SGS) програма во соработка со Германско-Грчката Индустриска Стопанска Комора (Deutch-Griechische Industri und Handelskammer) и Smart Digitlization иницијативата. Целта на делегација е остварување конкретни деловни контакти и договори за деловна соработка со регионалниот дигитален екосистем за конкретни предлог проекти, start-up иницијативи и бизнис концепти.

повеќе на линк >>> https://www.sbch.org.mk/povici/beyond-40-%D0%BC%D0%B5%D1%93%D1%83%D0%BD%...