SQUIZ SUN

23
Mar

Комората на Мал Бизнис ги поддржува сите учесници на програмата RISE Journey во организација на здружението за социјални иновации ARNO. Голема беше честа претставникот на Комората Г-н Едвард Софески да учествува во жирито кое ги додели двете награди на „Skopje goes Zero Waste“ – социјален бизнис за продажба на продукти без или со реупотребливо пакување и „Football Frame“- платформа за промоција на здрави животни стилови.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1401912323484274&id=10...

Комората на Мал Бизнис наскоро ќе ја реализира пилот програмата SQUIZ SUN иницијатива на Change Leadership Group - Think Tank платформата со цел промовирање на социјалото претприемништво во јавноста и меѓу членките на Комората. Повеќе за иницијативата на промотивното видео на линкот >>> https://youtu.be/OsFXGri25Ac