Новости

ЈАВНА ДЕБАТА - 25 Септември 2020, 10.30 часот, on-line ZooM
Учеството е ослободено од котизација за млади активисти на граѓански организации 18-29 години и за членки на Стопанска Комората на мал бизнис.

Panel I
New Normal Leadership

moderator:...

EUREM MK и Change Leadership Group - Think Tank платформа во Комората на мал бизнис на 28 Октомври 2020 г. од 17.30-19.30 часот реализираше on-line предавање „Потенцијал за приватни инвестиции наспроти зелени субвенции за енергетската транзиција и дигитализација„ и Think...

PREMIUM членките на Комората на Мал Бизнис кои имаат воспоставена деловна релација со компании и организации од Сојузна Република Германија се иницијатори и оснивачи на Германскиот Технички Клуб (ГТК). Се повикуваат компании и организации за вмрежување во Германскиот Технички...

На настанот ќе се презентира анализата и предлог проектни активности на Комората на мал бизнис по годишниот извештај на ЕУ Комисија
видео на линкот >>> https://www.youtube.com/watch?v=_U-Ya-3QKAQ

...

„Новата Нормалност" создаде потреба од лидери кои ќе ја постигнат трансформацијата во организациите кон воспоставување на новата 'business as usual' состојба. Комората на мал бизнис нуди менторска поддршка за лично брендирање на претставници на менаџерскиот тим со цел да ги...

ПОДГОТОВКА НА КОМПЛЕТ ДОКУМЕНТАЦИЈА

„Центарот за финансирање и менторска поддршка„ и Adria Finance HUB финансиската платформа при Комора на мал бизнис на Македонија континуирано систематски ги следи достапните финансиски програми и помага на компаниите во изработка на...

ЕУРЕМ ОБУКА Конкурс 2020/21

Национална сертификација за Енергетски Менаџери согласно ЕУ директива 2012/27/EU и Закон за Енергетска Ефикасност на РМ

ЕУРЕМ промотивно видео https://youtu.be/yDwAI97oqxs

...

Green Energy Day 2020 е годишен настан организиран од Комората за мал бизнис.

АГЕНДА

1. „Приватни инвестиции наспроти зелените субвенции за енергетска транзиција и дигитализација“ https://www.youtube.com/...