Expoenergy - Energie Sparmesse

ПОКРОВИТЕЛИ НА НАСТАН

ОРГАНИЗАТОРИ НА НАСТАН

Германски Технички Клуб / Deutsch Technische Club

Водечки саем за енергетски ефикасно греење, когенерација и енергетски ефикасна градба

Организирана посета во соработка со Австриските Партнери во EUREM мрежата: Wirtschaftskammer Wien, Energieinstitut Wien.

релација: Скопје-Виена-Велс-Љубљана- Скопје

Комунални претпријатија / енергетски консултанти, менаџери / електрична технологија / геотермална енергија / греење / котли на обновливи извори на енергија, биомаса, дрво, дрвен чипс, пелети, отпадни материјали / камини и печки / климатизација, технологија на ладење и вентилација / фотоволтаични системи / соларна енергија опрема, модули, контролни единици, системи / соларно ладење / складирање / системи за испорака на топлина / топлински пумпи / обновување на топлина / дистрибуција на топлинска енергија / итн

Водечки саем за греење и технологија за енергија и енергетска ефикасност промотор на новите трендови и иновации повеќе од 30 години.

// Изложба на новости, настани, презентации
// Специјални изложби
// Тренд теми: хибрид школки и комбинирани котли, PV технологија за складирање
// Настани и соработка со голем број здруженија и интересни групи
// World Sustainable Energy Days, организиран од страна на ОО Energiesparverband, е најголема Европска годишна конференција за одржливо производство и користење на енергија и се одржува истовремено со Energiesparmesse - expoEnergy. Секоја година учествуваат повеќе од 700 експерти од повеќе од 60 земји од светот.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Пријавување и котизација Котизација за учество во предстојната деловна делегација изнесува 285,00 ЕУР за Standard членови , 195,00 ЕУР за Premium членови(котизацијата се однесува на организирање на деловните состаноци и логистика за посета на саемот). Хотелските трошоци - две ноќевања, влезници за саем и конференции и транспортни трошоци учесниците во делегацијата самостојно ги подмируваат. Во договор со учесниците на делегацијата се организира самостоен или групен транспорт, и програма на посета на институции и компании од интерес на учесниците во Австрија и Словенија. Ве молиме да го пријавите Вашето присуство со пополнување на формуларот даден во прилог која ќе ја доставите на е-маил: info@sbch.org.mk Контакт тел. 070 271 901 .

КОТИЗАЦИЈА: 22.450,00ден.

 1. Сабота, Март 4, 2017

  Регистрирајте се на World Sustainable Energy Days

  World Sustainable Energy Days 2017 (WSED 2017) се одржува од 1 - 3 Март во Велс, Австрија. Во рамките на WSED се реализираат неколку конференции.

  The European Energy Efficiency Conference

  The European Pellet Conference

  The Energy Efficiency Services and Business Conference

03/04/2017 to 03/06/2017
Add to Calendar