Упаковка-2022, Москва 25-28 Јануари 2022

Комората на Мал Бизнис има воспоставени деловни мрежи во повеќе земји и нуди услуги за поддршка за настап и влез на новите пазари, обработка на пазарот и воспоставување деловни контакти. Програмата за развој на нови пазари на Комората ви препорачува учество на претстојната конференција „Packaging solutions to reduce food loss and waste along the food value chain // Упаковочные решения для сокращения потерь и порчи пищевой„ која ќе се реализира на 25 Јануари 2022 во рамки на најпознатиот Руски меѓународен саем за опрема за производство и пакување Упаковка-2022, Москва 25-28 Јануари 2022. https://www.upakovka-tradefair.com/

На саемот ќе се презентира следната опрема од производители од Русија, Германија, Италија, Турција и други земји:

- Машини и уреди за пакување
- Материјали за пакување, помагала за производство на пакување, пакувања и додатоци за пакување
- Машини и опрема за производство на пакување и помош за пакување
- Машини и опрема за производство на прехранбени производи, кондиторски и пекарски производи
- Машини и опрема за производство на фармацевтски производи и козметика
- Машини и опрема за производство на пијалоци
- Машини и опрема за печатење на амбалажа и производство на печатени материјали за пакување
- Технологија за автоматизација / Компоненти / Додатоци
- Рециклирање и еколошки технологии

Петтата конференција за губење на храна и намалување на отпадот од храна во рамките на годишниот саем за преработка и пакување во Русија Упаковка-2022, ќе ги истражи актуелните трендови во развојот на индустријата за пакување во контекст на намалување на загубите и отпадот од храна.

Регистрирајте се за on-line учество на конференцијата Packaging solutions to reduce food loss and waste along the food value chain // Упаковочные решения для сокращения потерь и порчи пищевой преку линкот: https://fao.zoom.us/meeting/register/tJUrfu6qrj0rHdfgIzIrhsSci8SNGb8KweQ5

Деталната програма погледнете ја на линкот: https://upakovka-tradefair.ru/sites/default/files/2021-12/ENG_innovation...

КОМОРА ЗА БИЗНИС И ПРЕТПРИЕМНИШТВО - мрежа за деловен успех
Business and Entrepreneurship Chamber - business success networking

Стопанска комора на мал бизнис
бул.Јане Сандански 113

1000 Скопје
тел. (02) 244 8077, 070 223 686
info@sbch.org.mk
www.sbch.org.mk