Twin Green&Digital Sustainable Investments

Ве покануваме на Регионалниот инвестициски форум во Млавске Терме, Србија на 23-25 ​​март 2023 година. со учество на претставници на компании од Србија, Хрватска, Македонија и регионални инвеститори со фокус на одржливи инвестиции во регионот.

Целта на настанот е соработка за заедничко развивање и имплементација на проекти и прекугранични партнерства :

*Инвестиции во инфраструктура и градежен сектор - туризам, енергетска ефикасност и обновливи извори, иновации.

*Јавни набавки - разлики во пракса во однос на домашното законодавство - договори за услуги, набавки, изведбени активности спрема правилата во ЕУ и земјите од регионот

*„Партнер Форум„ - пронајдете партнери за проекти, запознајте колеги од регионот, вмрежете се и разменете идеи и искуства

*Семинар за crowd-funding инвестициска платформа на CarbCoin

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Дознајте што очекуваат инвеститорите и донаторите и како тие го оценуваат предлог-проектот.
Сакате да се поврзете и да најдете партнери и финансиери за проекти ?
Партнер Форумот за претставници на регионот и посебните програми за обука се клучни активности на овој настан.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

За кого е наменет форумот?

Компании кои сакаат инвестициски предизвици
На лицата кои се вклучени во подготовката на предлози за финансирање на проекти
Бизнис ангели
Вработени кои се одговорни за соработка со донатори и инвеститори
Вработените кои се задолжени за реализација на проекти
Стартапи и иноватори

ПРИЈАВУВАЊЕ И КОТИЗАЦИЈА

Цена за учество на сите сесии на форумот за пријави и уплати до 16 март е 200 EUR - во цената се вклучени две ноќевања (полни пансиони за двокреветни соби) и користење на базените со термални води на Spa Resort Mlavske Terme,

!!! ПОПУСТ 20% за членки на Комората со уплатена чланарина за 2023 г

Повеќе информации на тел. 075 282 348 Марјан Ненов. Пријава за учество на линк >>> http://sbch.org.mk/sites/default/files/Finpact%20Investiciski%20Forum%2C...

ЗАБЕЛЕШКА:
Standard годишна чланарина во Комората изнесува 100 EUR. Пристапница на линк >>> http://www.sbch.org.mk/sites/default/files/pristapnica_1.doc

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

КОМОРА ЗА БИЗНИС И ПРЕТПРИЕМНИШТВО - мрежа за деловен успех
Business and Entrepreneurship Chamber - business success networking

Стопанска комора на мал бизнис
бул.Јане Сандански 113
1000 Скопје

тел. (02) 244 8077, 070 223 686
info@sbch.org.mk
www.sbch.org.mk